OM KAPELLET

EN SAMLINGSPLATS,

DÅ SOM NU

 

Denna vackra byggnad uppfördes 1906 för att inrymma Baptistkyrkan i Norrtälje. Verksamheten pågick ända fram till 2015 då församlingen avvecklades och byggnaden övergick i ny ägo med målet att skapa en kulturscen som kan gynna hela Norrtälje. Kapellet har sedan dess varsamt renoverats för att plocka fram dess fulla potential och för att göra det till en trivsam och funktionell möteslokal för ett varierat utbud av evenemang. Vår önskan och förhoppning är att Kapellet ska bli en naturlig plats för all typ av kulturellt utbud för er som bor och vistas i Norrtälje med omnejd.

 

KAPACITET

 

Kapellet har kapacitet för 138 sittande middagsgäster inomhus på två våningsplan eller ca 300 stående gäster. Utöver detta har uteserveringen kapacitet för ytterligare 100-150 gäster under sommarhalvåret.

På Kapellet finns fullutrustad scen med professionell ljud- och ljusanläggning för såväl konserter, teater samt företagsevent. Ljud- och ljustekniker finns tillgängliga.

Kapellet har ett modernt och fullutrustat reataurangkök med hög kapacitet och även ett mindre pizzakök. Inomhus finns två fullutrustade barer på varsitt våningsplan.

Lokalerna är luftiga och ljusa samt har utrustats med avancerad ventilationsanläggning för bästa tänkbara inomhusmiljö.

Kontakta oss

 

Tullportsgatan 24, Norrtälje

 

info(snabel-a)kapellet.nu

 

0176-150 60

 

Öppettider: mån-tis: 11:00-15:00

Ons-tors: 11:00-23:00

Fre-lör: 11:00-01:00

Söndagar: STÄNGT

Copyright @ All Rights Reserved